830 kez görüntülenmiştir.

ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin '' bir hastane yapılacaksa, bunun üniversitede yapılmasını istiyoruz.Üniversitenin zaten içerisinde hastane için ayrılmış bir yer var.Bu hastanenin oraya inşa edilmesi  ile birlikte  orası bir cazibe merkezi olur.'' dedi.

Ordu Sanayici  ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) Başkanı Kadir Engin Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. D. Ali Akdoğan'nın  kente yapılacak yeni hastanenin üniversite  içerisine  inşa edilmesi yönündeki  açıklamalarına destek verdi. ORDUSİAD Yönetimi olarak hastanenin; üniversite kampüsü içerisinde yapılması gerektiğine dikkat çeken Engin,'' Şehir Hastanesi ,şehrin  gözbebeği olan botanik park arazisine yapılmak istenmesi yanlış bir karardı.

Ordu Üniversitesi Rektörü  Sn. Prof. Dr. Ali Akdoğan , üniversite hastanesini ağırlıkla  istiyor.Biz de bir hastane yapılacaksa , bunun üniversitede yapılmasını istiyoruz. Çünkü üniversitenin hastanesi olmadan, olmaz.Üniversitenin  zaten  içerisinde hastane için ayrılmış bir yer var..Bu hastanenin  oraya inşa edilmesi  ile birlikte orası bir cazibe merkezi olur '' diye  konuştu

Haber kaynağı: Ordu Olay Gazetesi/Mustafa KIRLAK