ORDUSİAD OLAY GAZETESİ NEZAKET ZİYARETİ

Ordu Sanayici İşadamları Derneği (ORDUSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Ordu OLay Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarete ORDUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Engin’in yanısıra, Yönetim Kurulu Üyeleri  Cem Şenocak, Levent Yıldırım, Orhan Kahveci, Yalçın Çelebi, Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Dünya Gazetesi Bölge Temsilcisi Murat Gürsoy katıldı.

 

Engin: Çalışmalarınızı memnuniyetle takip ediyoruz

ORDUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Engin, Ordu Olay Gazetesi ve çalışanlarını kutlayarak, “ORDUSİAD olarak Ordu için yaptığınız başarılı çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Bundan sonrada çalışmalarınızı aynı şekilde sürdürmenizi temenni ediyoruz” dedi.

 

Kahveci: Yayın hayatınızda başarılar diliyorum

ORDUSİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kahveci ise, “Tüm çalışanlarınızın, bu mutlu günlerini kutluyorum. 21. Yaşına giren Ordu Olay Gazetesi’ne bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Şenocak: Ordu Olay, Ordu’nun sosyal ve ekonomik sorunlarına ışık tutuyor

ORDUSİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Cem Şenocak’ta yaptığı açıklamada, “ Ordu Olay Gazetesi Ordu’nun sosyal ve ekonomik sorunlarını ilkeli, dürüst ve objektif haber anlayışı içerisinde masaya yatırıyor. Gazeteler halkın en önemli haber alma kaynaklarının başında geliyor. Tüm çalışan gazetecilerin bu mutlu gününü kutlarım” şeklinde konuştu.

 

Çelebi: Sorumlu haber anlayışını en iyi şekilde yansıtan gazetelerden bir tanesi

ORDUSİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Çelebi ise, “Ordu Olay Gazetesi, sorumlu haber anlayışını en iyi şekilde yansıtan gazetelerimizden bir tanesi. Bundan sonrada çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Yıldırım: Ordu Olay bizlere de ışık tutuyor

ORDUSİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Levent Yıldırım ise, “ Ordu Olay Gazetesi yaptığı haberlerle biz işadamlarına da ışık tutuyor. İlimizin gelişmesi ve daha iyi yatırımlar alması adına da üzerine düşen misyonu fazlasıyla yerine getirdiği kanaatindeyim. Ordu Olay Gazetesi ve çalışanları ve tüm çalışan gazetecilerin bu mutlu gününü kutlarım” diye konuştu.

 

Özel: Sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz

Ordu Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi Zeki Mesut Özel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Bizler sizlerle birlikte Ordu ilini daha üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Sizlerin varlığını yanımızda hissetmek bizleri daha da güçlendiriyor. Bundan sonra da Ordululardan aldığımız destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.

HABER KAYNAĞI: ORDU OLAY GAZETESİ