AK PARTİ MİLLETVEKİLİ FATİHAN ÜNAL, ORDUSİAD'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Ordu’da iş adamlarıyla istişare toplantısı yaparak ile ne gibi kalıcı gelir ve yatırımların yapılabilirliğini değerlendirdiklerini ifade eden Ünal, “Biz sizlerin her zaman yanınızdayız, her türlü yatırımınızın destekçisiyiz. Geçtiğimiz ay Fas ve Gürcistan ülkelerine gittim, oralardaki ticaret ateşelerinden sizlere bir dosya getirdim. Dosyalarda o ülkelerle ticaret yapmanızı güçlendirecek bilgiler ve belgeler var. Fındık kabuğumuzu kırıp açılmamız gerekiyor. Ordu artık sadece Türkiye’ye değil, dünyaya açılmalı” dedi.

Ünal, ziyaretlerde yanında fındık götürdüğünü ve herkesin fındığı çok sevdiğini, o ülkelere ihracatı arttırmak için çalışmalar yapılabileceğine dikkat çekerek, “Kuru yemişçileri gezdim, fındık ve Antep fıstığı olmadığını gördüm. Sizler bizlerinde desteğiyle bu ülkelere fındığımızı pazarlayabilir, bununla ilgili çalışma yapabilirsiniz. Bizler sizin bu konuda destekçiniziz. Bizlerde sizler gibi ilimizin büyümesi, kalkınması için çalışıyoruz” diye konuştu.

ORDUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Poyraz’da Ordu’ya yatırım yapmak istediklerini, bunun için kendilerine alt yapı, arsa tahsisi ve karlı projeler konusunda destek olmalarını istedi.

 KAYNAK : ÜNYE KENT GAZETESİ